ترشی انبه تامی اتکینز که منشا آن فلوریدا است، گسترده ترین گونه تجاری است که وارد ایالات متحده می شود، میوه ترش به رنگ قرمز تیره است و شامل نکات کوچکی از میوه های گرمسیری و نت های مرکبات است.
ترشی انبه بندر عباس تامی اتکینز عمدتاً در مکزیک، برزیل، اکوادور و گواتمالا رشد می کند.
افراد می توانند ترشی انبه بندری های پوست کنده و برش داده شده را در ظرف دربسته به مدت چند روز در یخچال نگهداری کنند. آنها می توانند انبه های مکعبی را که در یک ظرف دربسته در فریزر قرار داده شده تا 6 ماه نگهداری کنند
انبه وقتی کمی سرد شود بهترین طعم را دارد، اگر مستقیماً از درخت خورده نشود. یکی از بهترین راهها برای لذت بردن از انبه تازه، خرد کردن آن و خوردن آن بدون مواد اضافی است
- منابع:
- تبلیغات: