گلاب یکی از فراورده های خوش عطر و خوشبوی گل محمدی است که میزان کیفیت و عیار آن بر اساس عوامل متعددی که در ادامه به آن خواهیم پرداخت مشخص می گردد، علاوه بر عطر و بوی بسیار دلنشین استفاده از آن در بسیاری از خوراکی ها سبب دلپذیر تر کردن طعم و مزه آنها خواهد شد، قیمت خرید گلاب به عوامل متعددی نظیر روش خرید، مقدار آن و همچنین کیفیت و برند محصول بستگی دارد، که در مورد گلاب عیار ۲۰ این نوع یکی از ایده آل ترین و با اصالت ترین گلاب ها است که از عمده شهرهای تولید کننده این گلاب اصیل ایرانی می توان به شهرهایی نظیر کاشان، سمنان، فارس، اصفهان و مرکزی اشاره کرد، جهت سفارش و یا خرید این محصول به قیمت عمده می توانید از طریق تولید کنندگان اصلی این گونه محصولات در سایت های اینترنتی مراجعه بفرمایید.
دانستنی هایی در مورد گلاب با کیفیت
در ادامه قصد داریم تا شما را با دانستنی های در مورد گلاب درجه یک باکیفیت و طریقه شناخت این محصول از روی خصوصیات ظاهری آن آشنا سازیم، پس در ادامه مطالب با ما همراه باشید.
دانستنی هایی درباره خواص گلاب با کیفیت
- گلاب به دلیل دارا بودن مقدار بالایی از ویتامین های C و E در شادابی و طراوت پوست و مو تاثیر بی نظیری دارد.
- استفاده و استشمام بوی عطر آن آرامش دهنده است، و ناراحتی های روحی را تسکین می دهد.
- استفاده از آن برای افرادی که مبتلا به کم خونی هستند مفید می باشد.
- غلظت خون را کاهش می دهد.
- به تنفس بهتر ریه ها کمک می کند.
- مقوی قلب بوده و در کنترل ضربان قلب در مواقع استرس و اضطراب تاثیر بسزایی دارد.
- به عنوان یک ضدعفونی کننده و ضد باکتری و قارچی قوی با عطر خوش عمل می کند، به همین دلیل است که در حرم ها و ضریح ها که مرتب با دست و صورت افراد در تماس هستند استفاده می شود.
- در دفع سموم بدن و رفع ضعف و بی حالی تاثیر فوق العاده ای دارد.
- خاصیت ضد التهابی داشته و در از بین بردن کبودی های زیر چشم تاثیر بسزایی دارد.
- مقوی معده و روده بوده و نفخ آن را از بین می برد.
چه عواملی منجر به کاهش کیفیت گلاب می شود؟
در خصوص پاسخ به پرسش بالا باید به این مورد اذعان داشت که هر چه تعداد دفعات گلاب گیری از گل های محمدی که یکبار جهت تولید گلاب از آن استفاده شده بالاتر رود، گلاب های حاصل شده پس از آن از میزان کیفیت پایین تری برخوردار خواهند بود.
از مهمترین موارد مصرف خوراکی گلاب طبیعی می توان به استفاده از آن جهت تهیه بسیاری از شیرینی ها و دسرها نظیر بستنی، ژله، انواع مرباها، مسقتی، شله زرد، حلوا، شربت زولبیا و بامیه و بسیاری موارد دیگر اشاره داشت.
به طور کلی هر چه مقدار و میزان کیفیت گل محمدی استفاده شده جهت تهیه گلاب بیشتر باشد در بالا رفتن عیار گلاب و میزان کیفیت و عطر و بوی آن تاثیر بسزایی دارد و بالعکس.
از مهمترین راه های شناخت کیفیت گلاب مواردی به شرح زیر هستند:
- گلاب باکیفیت و ارگانیک به هیچ عنوان بوی تندی نداشته و از طعم تلخ و گزنده ای برخوردار نمی باشد.
- گلاب های اصل و ارگانیک از میزان شفافیت بسیار بالایی برخوردار می باشند و به هیچ عنوان رسوبات و یا ذرات معلق در آن دیده نمی شود.
خریداران گلاب در بازار های بین المللی
اگر جزو خریداران گلاب اصل در کشور هستید و قصد دارید باکیفیت ترین و مرغوبترین نوع این محصولات را باقیمتی استثنایی تهیه نمایید می توانید از طریق بازارهای معتبر بین المللی این گونه کالا ها به صورت مستقیم و بدون واسطه اقدام بفرمایید.
از مهمترین نکات حائز اهمیت در خصوص خرید انواع گلاب ها می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- میزان کیفیت محصول
- برند و اعتبار شرکت تولید کننده محصول
- نوع بسته بندی و وزن آن
- شیوه حمل و نقل استاندارد محصول
- دریافت محصول با اصالت نامه و خدمات پس از فروش
- توجه به تاریخ تولید و انقضای درج شده بر روی بسته
- توجه به نمادهای حک شده استاندارد کنترل کیفیت بر روی کالا
و برخی موارد دیگر